"Pas moi qu'ai fait les voyages,C'est les voyages qui m'ont fait"
Bernard Lavilliers

Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2008

Απόμαχοι ξενυχτιών

Παρόλα τα πολλαπλά ξενύχτια και τις καταχρήσεις (τόσο αλκοόλ απορώ πώς δεν με έκανε μόνιμο τροφιμο ομάδας απεξάρτησης) δεν μπορώ να πω ότι χόρτασα και τόσο το ξεφάντωμα. Άντεχα κι άλλο και τώρα θα αρχίζουν να σοβαρεύουν όλοι. Τέσπα ο καιρός ανοίγει. Ήδη τα πρώτα δελφινάκια έχουν αρχίσει τα μπανάκια τους και πρέπει να αρχίσουμε να συμμαζεύουμε τις μπάκες και από τα ξενύχτια μόνο ο χορός ενδίκνυται στα πλαίσια των υγειϊνών συνηθειών.

Δεν πέταξα δυστυχώς χαρταετό παρότι ήθελα (δεν πα να με λένε ανώριμο εμένα μου αρέσει). Βασικά για μένα είναι κι αφορμή για εκδρομή. Αλλά στην εποχή των σοβαροφανών μην μιλάτε για γέλιο.

Για όσους θυμούνται πέρσι τέτοια εποχή είχα γράψει ένα κείμενο για τους χαρταετούς.
Ε τον γιγάντιο αυτό χαρταετό τον εντόπισα στο παρακάτω βίντεο όπου τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν πέταξε αλλά προσέξτε πόσοι άνθρωποι προσπαθούν να τον "σηκώσουν".

Δεν είναι εκπληκτικό;

Τέσπα η επομένη μας βρίσκει να καταναλώνουμε νηστίσιμες λειχουδιές. Προσωπικά τα όσπρια και τα λαχανικά μου αρέσουν πολύ οπότε κανένα πρόβλημα.

Κάτι επίσης όμορφο πέρα από τις μιζέριες των σκουπιδιών (που πράγματι είναι μεγάλο πρόβλημα) καθώς και των διακοπών του ρεύματος (Αθηναίοι μην φωνάσκετε τόσο. Στην επαρχία μαθαίνω είναι το ζόρι (3-5 ώρες) όχι στην μία ώρα διακοπής εδώ).

Κάτι όμορφο το λοιπόν πέρα από τους μασκαράδες είναι και τα δέντρα όπως οι αμυγδαλιές που σε όποιο σημείο της Αθήνας ή του Πειραιά έχω εντοπίσει , έχουν ανθοφορήσει , γεμίζοντας χρώμα και ομορφιές μυρωδιές γύρω τους.

Καλή άνοιξη (νομίζω ότι τώρα άρχισε ουσιαστικά) και καλή σας μέρα.

Χαμογελάτε και μην μιζεριάζετε
Κάνει τους άλλους να ανησυχούν :-)

αυτό το post αποτελεί και την πρώτη προσπάθεια χρησιμοποίησης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του flock
Blogged with the Flock Browser

10 σχόλια:

Unknown είπε...

H τελευταία σου φράση είναι όλα τα λεφτά.

Έχεις πρόσκληση για blogοπαίχνιδο ;)

doctor είπε...

Έχω ήδη κάνει ένα μπάνιο στην θάλασσα, τι κερδίζω;;;;

doctor

cortlinux είπε...

αγαπητέ samael σε ευχαριστώ πολύ για την πρόκληση :-)


doctor εσένα το δώρο σου είναι οι υπέροχες κόρες σου. δώρο μονάκριβο και ανεκτίμητο :-)

Σοφία είπε...

Σκέψου να πέταγε αυτός ο χαρταετός, θα ήταν πολύ τέλεια!

Καλημέρα με μεγάλο χαμόγελο :-)

dromaki είπε...

Nα ξενυχτάτε,να διασκεδάζετε,να επιθυμείτε,να αμαρτάνετε,να ζήτε,να μη συμβιβάζεστε, τώρα που οι υποχρεώσεις είναι λίγες.
Καλή καινούργια άνοιξη:)

cortlinux είπε...

σοφία

Θα ήταν φανταστικά.
Ανταποδίδω το μεγάλο χαμόγελο :-)

dromaki
Βασικά η ανοιχτή καρδιά, το μεράκι και η καλή παρέα είναι νομίζω τα βασικά στοιχεία όπου και υποχρεώσεις να έχεις, ξέρεις ,αλλά και σε βοηθούν, να κάνεις πιο όμορφη την ζωή σου.

Jason είπε...

Καλά αυτοί οι γιαπωνέζοι είναι τρελοί. :P

fvasileiou είπε...

cortlinux, έπεσα τυχαία στο μπλογκ σου και πολύ το χάρηκα. Εύγε, και για το μπλογκ και για την αγάπη σου στη λογοτεχνία και για την κατάχρηση αλκοόλ...
Θα τα ξαναπούμε. Χαίρε!

cortlinux είπε...

jason
Αλλά ωραία τρελοί θα πρόσθετα εγώ :-)

fvasileiou
Καλώς στο blog και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-)

Φράνσις είπε...

Δεν μπορω να δω το βίδεο και στενοχωριέμαι.Αλλα αν κρίνω απ΄τα συμφραζόμενα του ποστ σου, αυτος παιδακι μου δεν ήταν χαρταετός, εναλλακτική ασκηση άρσης βαρών ήταν.(Αυτο που που τη σπαει αγρίως στον χαρταετό είναι οι προτροπές των "εμπειρων", , αμόλα ρε παιδί μου, βλεμμενο είσαι;! κανε κεφάλι, κάνε κεφάλι λεμε!, καλα ουτε έναν αετό δεν μπορεις να πεταξεις και άλλα τετοια ενθαρρυντικά.Εχω τραυμα από μικρή, καταλαβες;:)))))