"Pas moi qu'ai fait les voyages,C'est les voyages qui m'ont fait"
Bernard Lavilliers

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2008

Κακόβουλες εγκεφαλικές παθήσεις

Γυρίζοντας από την Καβάλα που βρισκόμουν για ολιγοήμερες διακοπές και ξαναχρησιμοποιώντας το διαδίκτυο μέσω του firefox3 αντιμετωπίζω της εξής έκπληξη: ο firefox3 μέσω της google με ενημερώνει ότι η ιστοσελίδα του doctor και της yellas είναι κακόβουλες. Πιθανόν κάτι κακόβουλες εγκεφαλικές καρκινιάσεις είναι από πίσω, όμως εκτός από αυτό το post δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω ότι ώστε να αρθεί αυτός ο περιορισμός από την google και γενικά πώς πρέπει να αντιδράσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις όπου η κριτική σκέψη και το χιούμορ ουσιαστικά προσπαθούν να λογοκριθούν.

διόρθωση: Βιάστηκα. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μου διαπίστωσα ότι και τον δικό μου ιστότοπο τον θεωρεί ότι διαθέτει κακόβουλο λογισμικό. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο link της yellas, του counter μου καθώς και του προγράμματος που σας ενημερώνει σχετικά με την ip σας και τον browser που χρησιμοποιείτε.

update.v.0.02 Παρότι τα αφαίρεσα το πρόβλημα δεν διορθώνεται. Φίλοι μου είπαν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στον firefox 3, κι ότι επίσης σε αναζήτηση της δικής μου ιστοσελίδας καθώς και της yellas ή του doctor , μέσω του google εμφανίζεται η σημείωση ότι πιθανόν τα sites μπορεί να προκαλέσουν ζημειά στον επισκέπτη. - Η ιστοσελίδα της yellas κατέβηκε και πιθανόν ελέγχεται από τα παιδιά.

2 σχόλια:

Stazybο Hοrn είπε...

http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://diadromh.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

cortlinux είπε...

Ναι το διάβασα στα γρήγορα αρχικά για αυτό και το update μετα. Πιθανόν να μολύνθηκε το site της yellas.

Απλά έτυχε πριν καιρό κάποιοι να προσπαθούν να κάνουν flag κάποια blogs και site και παρασύρθηκα.

Ειδοποίησα και τους υπεύθυνους και της yellas επί του θέματος.